Roquefort-terte
Denne roquefortterten er en hyllest til Ingrid Espelid Hovig. Første gang jeg møtte henne på ordentlig kom hun med et stort tv-team til Bagatelle-kjøkkenet der jeg jobbet. Det var anstrengte nerver fra begge parter.
Jeg lagde denne terten som en liten velkomst-smakebit. Ingrid viste frem sitt lunesmil, og vi kunne gå i gang med filmingen. Senere sa hun at det var den terten som skapte den god stemningen.
«Mat er livet. Dette er stedet for deg som elsker det.»
Å dele mat og kunnskap har vært en av de største gledene i livet mitt. Gode måltider gir næring til mer enn kroppen – de skaper minner, bygger relasjoner og setter i gang drømmer.
«Dette er det jeg lever for, og det jeg lever av. Velkommen inn.»
-
Tilgang til alle oppskrifter
La deg inspirere og finn dine favoritt oppskrifter.
-
Tilgang til gode adresser
Du får kontinuerlig påfyll av våre gode adresser. Fra enkle bistroer til fine dining. Planlegg din reise her!
-
Bygg ditt eget kartotek
Som abonnent kan du legge dine favorittoppskrifter og gode adresser i ditt eget kartotek.