Journal
Havets delikatesser
Fisk er nesten religion for meg, men det er ferskhet som er springbrettet for utfoldelse. Jeg elsker enkel tilberedning, men det må smake guddommelig. Det må gi inspirasjon nok til at det rører i nervesystemet. Om ikke annet så må det smake godt.
10 gode råd
Den franske forbindelsen
Vi sto på plassen i den lille landsbyen Illhaeusern sør for Strasbourg, hadde kjørt tre døgn i en liten Fiat, alt vi eide lå i den bilen, fått den parkert og ble plutselig usikre, for det var knapt folk å se her på torget. Det var bare fete biler med tyske skilter foran inngangen til vertshuset. Jeg visste at vi var på riktig sted, men var veldig usikker på hva vi skulle gjøre nå. Målet med hele reisen lå jo her foran oss.
Det perfekte ostebord
Et vellykket ostebord består av et utvalg av minimum 3 og kanskje maksimum 6 oster i en vrimmel av norske, franske, sveitsiske eller italienske oster.
Grønn inspirasjon
Grønnsaker har vært er en stor del av min måte å lage mat på helt fra starten.
Meld deg på